Win een meeloopdag bij Niven!

Win een meeloopdag bij Niven!

Niven Kunz heeft al sinds zijn 24ste een Michelinster. Hij kookt met 80% groenten en 20% vlees of vis. Voor hem is deze 80/20 filosofie helder én logisch; in zijn keuken gaan groenten altijd voor. Niet alleen omdat hij dit beter vindt, maar vooral omdat hij koken met groenten het allerleukste vindt. Dit plezier vertaalt zich naar het bord, want in 2013 is zijn restaurant NIVEN in Rijswijk door Gault Millau uitgeroepen tot Beste Groenterestaurant van Nederland. In 2014, 2015 en 2016 verkozen 500 collega's NIVEN opnieuw tot Beste Groenterestaurant van Nederland. Hij was een van de juryleden van het programma TopChef Academy dat op RTL 5 is uitgezonden. Na het succes van zijn eerste boek NIVEN 80/20, kon een opvolger niet uitblijven. Zijn nieuwe boek ‘Groente!’ is begin juni verschenen.
Wat moet je doen?

Stuur vóór 12 november een foto van je allermooiste gerecht - met groente in de hoofdrol - naar info@heerkensagf.nl samen met je naam en bedrijfsnaam.

Onder alle inzendingen kiest de Heerkens vakjury een top 3, deze worden maandag 13 november op Facebook gepresenteerd. Het gerecht wat op maandag 20 november (om 10:00 uur) de meeste 'likes' heeft wint de meeloopdag voor twee personen!

Meelopen bij Niven

Tijdens deze dag help je de chef en zijn brigade met de mise en place. Kijk mee hoe Niven groente gebruikt als culinaire speeltuin. Na een dag hard werken wordt je beloond met het proeverij menu, inlcusief champagne aperitief, bijpassende wijnen, water, koffie of thee en het nieuwe kookboek GROENTE!

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2016

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina