Mankracht te kort in de keuken? Ga er slim mee om!

Mankracht te kort in de keuken? Ga er slim mee om!

Terwijl horecabedrijven groeien, wordt het personeelstekort een steeds groter probleem. De grootste wervingsproblemen hebben betrekking op zelfstandig werkend en uitvoerende koks meld het UWV. Ook last van dit probleem? Ga er slim mee om in de keuken!
De oplossing!

Door te kiezen voor het voorbewerken van groenten en fruit, kunnen we veel werk uit handen nemen en uw keuken ontlasten. In onze hypermoderne productiekeuken verwerken wij dagelijks allerlei soorten groenten tot verschillende eindproducten. Van soepgroenten tot wokgroenten en van rauwkosten tot een uniek samengestelde salademix. Dat scheelt in de keuken en zo krijgen koks meer tijd om echt te koken. Tevens bespaar je in de loonkosten.

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2018

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina