Seizoenstoppers!

Seizoenstoppers!

Elke maand heeft zijn eigen groenten en fruit. Dan zijn ze niet alleen het lekkerst van smaak, maar ook extra gezond omdat daar de bouwstoffen in zitten die je die maand goed kunt gebruiken. Wij stimuleren het gebruik van seizoensproducten. Groente en fruit van het seizoen is vers, lekker van smaak én het beperkt de voedselkilometers wat dus minder belastend is voor het milieu. Benieuwd naar de seizoensproducten van dit voorjaar? Bekijk dan onze seizoenskalender.

Download seizoens- kalender

PDF icon Download pdf (735.11 KB)
Aardbeien

Het is weer tijd voor heerlijke zoete aardbeien van Hollandse bodem! We kunnen tegenwoordig jaarrond aardbeien eten, maar in het seizoen zijn de zomerkoninkjes smaakvoller. Aardbeien zijn heel gezond, bevatten weinig calorieën en barsten van de vitamines, mineralen en antioxidanten.

Nectarines

Het steenfruitseizoen gaat langzaam aan weer van start. We trappen af met de overheerlijke nectarines! Niet alleen lekker om zo te eten maar ook heerlijk om te grillen op de barbecue voor bijvoorbeeld een heerlijk nagerecht. Ook verrassend om eens toe te voegen aan een heerlijke frisse salade!

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2018

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina