Vitamine van de zaak

Vitamine van de zaak

Heerkens groente en fruit daagt u uit! Om op een verantwoorde manier aandacht te geven aan de gezondheid van alle medewerkers van uw bedrijf. Wat hebben we namelijk bedacht? Vitamines van de zaak'! Een fruitkist, gevuld met vers handfruit, voor dagelijkse verse vitamines op het werk.

U weet als geen ander dat gezonde medewerkers beter presteren. U weet ook dat gezonde voeding bijdraagt aan de algemene gezondheid van uw medewerkers. Dan is het goed te weten dat fruit op het werk stimuleert om gezonder te gaan eten. Bovendien geeft u als werkgever een positief signaal af.

Even proeven? Graag laten wij u op een aantrekkelijke manier kennismaken met het concept ‘Vitamines van de Zaak’. Een fruitkistje, gevuld met handfruit, dat wij wisselen volgens afspraak. Wilt u de proef op de som nemen? Wij nemen de helft van de kosten voor onze rekening voor het eerste fruitkistje.

Graag horen wij of u deze gezonde uitdaging aangaat…

Proefpakket aanvragen

Standaard & Deluxe

Fruitbox standaard
De standaard fruitbox is gevuld met 35 stuks fruit, altijd minimaal vijf verschillende soorten, zoals onder andere bananen, diverse soorten appels, peren en mandarijnen. Aangevuld met seizoensfruit zoals o.a. mineola's, perziken en nectarines. De standaard fruitbox is ook verkrijgbaar met 50 stuks fruit. 
Reguliere prijs kistje 35 stuks € 15,95
Reguliere prijs kistje 50 stuks € 21,95
Fruitbox deluxe
Deze fruitbox is gevuld met 35 stuks handfruit aangevuld met twee verschillende soorten snackgroenten. De box bevat altijd minimaal vijf verschillende soorten handfruit, zoals bananen, verschillende soorten appels, peren en mandarijnen. Aangevuld met fruit van het seizoen, zoals mineola's, nectarines en perziken. Daarnaast bevat de box altijd vier bakjes met diverse snackgroenten zoals snoeptomaatjes, komkommers of paprika.
Reguliere prijs fruitkistje 35 stuks + snackgroenten € 22,95

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2019

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina