Food professionals

Food professionals

Bij Heerkens Groenten en Fruit zetten we ons dagelijks in om verser dan verse groenten te leveren. Optimaal inspelend op de wensen en behoeften van u als foodprofessional. Door een ongekend grote keuze en verwerkt en verpakt zoals dat voor u het gemakkelijkst is. Maar we gaan verder dan dat. Want graag willen we u ook inspireren. Met vers verrassende tips, suggesties en adviezen. Hou daarom onze website en nieuwsbrief in de gaten.
'Beste groentegerecht'
door Ivo Tousain
Uitbreiding assortiment
Nieuwe wintergroenten spiraal gesneden
We hebben ons assortiment spiraal gesneden groenten verder uitgebreid met gele biet, koolrabi, knolraap, zoete aardappel en vergeten groenten mix.
Nieuw
Broccoli- en bloemkoolrijst!
Recept
Groentebouillon
Door sterrenchef Niven Kunz
Recept
Bulgur met mais
Door sterrenchef Niven Kunz
Tip
Herfstsalades
Salade alleen lekker in de zomer? Nee hoor!
Uitnodiging
Persoonlijke rondleiding
Heeft u als foodprofessional altijd al eens willen weten hoe wij werken?
Herfst
Paddenstoelenseizoen in aantocht..
De herfst, hét paddenstoelenseizoen bij uitstek! Tip! voor de nieuwe (seizoenen)kaart!
Recept
Land en zee
Zilte groenten met aardappel, schorseneren, uien en vegetarische dashi
Masterclass
'Creatiever Vegetarisch'
Onlangs hebben we in samenwerking met Strijbosch grootkeukentechniek de Masterclass 'Creatiever Vegetarisch' georganiseerd.
Recept
Aardse smaken
Linzen Griekse Style, fetakaas en bieten.

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2016

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina