Food professionals

Food professionals

Bij Heerkens Groenten en Fruit zetten we ons dagelijks in om verser dan verse groenten te leveren. Optimaal inspelend op de wensen en behoeften van u als foodprofessional. Door een ongekende grote keuze van verwerkte en verpakte groente en fruit zoals dat voor u het gemakkelijkst is. Maar we gaan verder dan dat. Want graag willen we u ook inspireren. Met vers verrassende tips, suggesties en adviezen. Hou daarom onze website en nieuwsbrief in de gaten.
Nieuw!
Melissa Cress
Melissa Cress is een mooie, aromatische mix van muntsmaak en heeft, wanneer gekneusd, een subtiele citroengeur die doet denken aan citroen zeste.
Nieuw
Oca knolletjes
Een klein, kleurrijk en smakelijk knolletje!
Seizoen
Asperges zijn er weer!
Nieuw!
Crosne
Nieuw in ons assortiment. Crosne zijn kleine, spiraalvorminge knolletjes die wat weg hebben van een garnaal.
Vers van dichtbij!
Komkommers van Hollandse bodem!
We hebben vanaf volgende week weer komkommers van Tielemans Groentekwekerij te Boekel. Want het allerlekkerste vers komt natuurlijk van dichtbij!
Nieuw!
Maitake / Eikhaas
Al eens gehoord van een maitake of eikhaas? Dit is een prachtige grote zwam die je niet vaak tegenkomt in Nederland. In Azië, en met name Japan, is de maitake enorm populair.
Nieuw!
Yacon / Appelwortel
Een zoete wortel met een stevige bite!
Exclusief
Truffels
Direct ingevlogen vanuit Italië.
Tip!
Mankracht te kort in de keuken?
Terwijl horecabedrijven groeien, wordt het personeelstekort een steeds groter probleem. Ga er slim mee om!
Vers van dichtbij
Onze vaste champignonteler
Van Asseldonk Champignons…al jarenlang een begrip in Zijtaart en omstreken.
Gastblog
Is horeca Nederland ongastvrij voor vega's?
Horeca advies van Job Hoefs, oprichter van de Yellowstone Academy. Yellostone helpt horecabedrijven met online opleidingsprogramma's om het personeel op een gemakkelijke manier te trainen.
Nieuw!
Koppert cress lanceert ''Sweet Peeper''
Maak kennis met Sweet Peeper. Deze cress is perfect te combineren in zowel warme als koude gerechten, soepen en salades.
Nieuw
Vruchtenpuree
Geen fruit meer wassen, schillen, snijden en pureren met deze kant-en-klare vruchtenpuree!
Nieuw
Schot in de roos
...met eetbare bloemen! Geen bloemen op tafel maar op het bord...
Uitnodiging
Persoonlijke rondleiding
Heeft u als foodprofessional altijd al eens willen weten hoe wij werken?
'Beste groentegerecht'
door Ivo Tousain
Uitbreiding assortiment
Nieuwe groenten spiraal gesneden
We hebben ons assortiment spiraal gesneden groenten verder uitgebreid met gele biet, koolrabi, knolraap, zoete aardappel en vergeten groenten mix.
Seizoen
Nieuwe oogst
Nieuwe oogst Elstar, Jonagold en Goudreinette appels zijn weer beschikbaar!
Recept
Groentebouillon
Door sterrenchef Niven Kunz
Seizoen
Nieuwe oogst
De nieuwe oogst Conference peren is weer geplukt!
Recept
Bulgur met mais
Door sterrenchef Niven Kunz
Recept
Land en zee
Zilte groenten met aardappel, schorseneren, uien en vegetarische dashi
Masterclass
'Creatiever Vegetarisch'
Onlangs hebben we in samenwerking met Strijbosch grootkeukentechniek de Masterclass 'Creatiever Vegetarisch' georganiseerd.
Recept
Aardse smaken
Linzen Griekse Style, fetakaas en bieten.

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2018

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina