Nieuw! Een vers verrassende fruitbox voor op het werk!

Nieuw! Een vers verrassende fruitbox voor op het werk!

Elke dag vers fruit voor uw medewerkers of klanten, zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen? Kies dan voor een vers verrassende fruitbox en wij zorgen ervoor dat u elke dag vers fruit op de balie of werkvloer heeft. Lekker en gezond!
Gezond bedrijf, gezonde medewerkers

Gezonde medewerkers presteren beter, zijn vitaler, productiever en minder vaak ziek. En zoals iedereen wel weet is het eten van gezonde voeding daarbij van essentieel belang. Een fruitbox op het werk stimuleert uw medewerkers om van gezond eten een gewoonte te maken. Gezonde mensen, gezonde onderneming!

Vers Verrassend Heerkens

Vers is pas echt vers, als je het dichtbij haalt. Dat is onze stelregel. Wij garanderen dan ook dat uw fruitbox altijd is gevuld met de lekkerste producten van de allerbeste verskwaliteit en waar mogelijk uit de nabije regio. Wij leveren uw kistje kosteloos op de gewenste locatie, u bepaalt zelf de leverfrequentie. Kistje leeg? Dan komen wij het weer vervangen voor een nieuwe. U heeft er dus weinig omkijken naar. Gezond eten op de werkvloer was nog nooit zo makkelijk.

Gezond investering

Betaal uw fruitbox op factuurbasis. En wist u dat werkfruit fiscaal aftrekbaar is? Dat maakt het financieel nog eens extra aantrekkelijk. Een gezonde investering in uw medewerkers en ook nog eens goed voor uw imago.

A. Fruitbox standaard

De standaard fruitbox is gevuld met 35 stuks fruit, altijd minimaal vijf verschillende soorten, zoals onder andere bananen, diverse soorten appels, peren en mandarijnen. Aangevuld met seizoensfruit zoals o.a. mineola's, perziken en nectarines. De standaard fruitbox is ook verkrijgbaar met 50 stuks fruit.

 

B. Fruitbox deluxe

Deze fruitbox is gevuld met 35 stuks handfruit aangevuld met twee verschillende soorten snackgroenten. De box bevat altijd minimaal vijf verschillende soorten handfruit, zoals bananen, verschillende soorten appels, peren en mandarijnen. Aangevuld met fruit van het seizoen, zoals mineola's, nectarines en perziken. Daarnaast bevat de box altijd vier bakjes met diverse snackgroenten zoals snoeptomaatjes, komkommers of paprika.

Proefpakket aanvragen

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2018

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina